да се намали наполовина квотата в amateur cup
#1 Removed user 13.07.2013 15:01
Royal rockettes
67 Posts

Колеги,предлагам да се намали наполовина бройката в турнира ни,за да може да играем все пак????

#2 Removed user 13.07.2013 16:09
Red lasers
1030 Posts

Тва едва ли ще стане Владо. Аз до колкото виждам в този турнир могат да участват отбори , които са регистрирани през последната една година в играта , нека се увеличи този период - той да стане 18 месеца т.е. 1.5г .. така ще се увеличи и бройката , няма защо да намалят участниците ....
Нека в силвъра да участват тези регнати между 1.5 и 3г. от настоящата дата на провеждане ,а не както е сега между 1г и 2г. .... и останалите да са за Голда ... мисля ще е най-лесно за Админа да направи това и да спасим този турнир за най-слабите отбори

Тука Админа може да помисли колко играчи са се регнали и задържали в играта за последната 1г. , щом не могат за 1 турнир да се съберат хора ... и нека се помага повече на новорегистриралите се ....

#3 Removed user 13.07.2013 17:14
Royal rockettes
67 Posts

Не знам какво,но определено нещо трябва да се промени , защото доста понамаляхме активните млади отбори и след като и без това сме назад,без този турнир изоставаме още!

#4 Removed user 14.07.2013 19:25
Sharks
444 Posts

Много работи има да се правят, а не втори сървър който уби играта окончателно. Там има по 5 отбора в група. Тук са по 10, ама то половината още от преди рестарта... Хора които 7 години играят и няма да се махнат, просто защото играта е част от живота им... Преди време бях предложих да се направи експертен екип който да помага в развитието на играта, но админа каза: Аз съм отворен за предложения и толкова. Добре че е отворен, но колко нещо се изписа с цел да се вкарат свежи играчи в играта. Нито 1 действие не е факт...