да се намали наполовина квотата в amateur cup
|
|
---|---|
#1 Removed user | 13.07.2013 15:01 |
67 Posts |
Колеги,предлагам да се намали наполовина бройката в турнира ни,за да може да играем все пак???? |
#2 Removed user | 13.07.2013 16:09 |
1030 Posts |
Тва едва ли ще стане Владо. Аз до колкото виждам в този турнир могат да участват отбори , които са регистрирани през последната една година в играта , нека се увеличи този период - той да стане 18 месеца т.е. 1.5г .. така ще се увеличи и бройката , няма защо да намалят участниците .... |
#3 Removed user | 13.07.2013 17:14 |
67 Posts |
Не знам какво,но определено нещо трябва да се промени , защото доста понамаляхме активните млади отбори и след като и без това сме назад,без този турнир изоставаме още! |
#4 Removed user | 14.07.2013 19:25 |
444 Posts |
Много работи има да се правят, а не втори сървър който уби играта окончателно. Там има по 5 отбора в група. Тук са по 10, ама то половината още от преди рестарта... Хора които 7 години играят и няма да се махнат, просто защото играта е част от живота им... Преди време бях предложих да се направи експертен екип който да помага в развитието на играта, но админа каза: Аз съм отворен за предложения и толкова. Добре че е отворен, но колко нещо се изписа с цел да се вкарат свежи играчи в играта. Нито 1 действие не е факт... |